Boka din tid

Skicka ett mail med ditt namn, mobilnummer och ett meddelande om vilken tjänst du är intresserad av eller om du vill träffas för ett första samtal för att avgöra vilken terapimetod som är lämplig för dig. Du är välkommen att maila till info@legitimeradpsykolog.com

 

Du kan också ringa på telefonnummer: 0733-986363. Jag ringer upp eller svarar på mail inom 48 timmar.

 

Det går även bra att maila eller ringa för frågor om rådgivning, handledning och utbildning. Kostnaden för rådgivande samtal är samma som för psykoterapi utanför landstingsavtal (1000 kronor). Kostnad för handledning och utbildning diskuteras utifrån uppdragets art och omfattning.

Jag arbetar under landstingsavtal via KBT Nyköping och tar emot personer från 16 år för psykoterapi (18 år via landstingsavtal). Uppfyller du kriterier för psykoterapi inom ramen för landstingsavtal så är 12 samtal kostnadsfria.

 

Antalet patienter som jag kan ta emot via landstingsavtal är begränsat men jag har också möjlighet att ta emot dig för samtal utanför avtalet. Kostnaden är då 1000 kronor per besök. Samtalen pågår i 45 minuter. Första besöket kan vid behov förlängas till mellan 60 och 75 minuter. Betalning sker i slutet av besöket. Jag tar emot kontanter eller betalning via Swish.

För att boka paket 11 samtal för priset av 10 - skicka mail enligt nedan och ange att du är intresserad av att boka paket. Du kontaktas för att boka ett första besök. Om du är nöjd med första besöket betalar du för 10 samtal med Swish och får det elfte gratis. Eller så väljer du att betala för ett samtal i taget.

Logotype, sidhuvud och sidfot, skapad av Marie Fleetwood på Frontac.

  • Facebook Social Ikon

Håkan Lindholm © 2019