top of page

KBT-grupp online

KBT-grupper offline och online
Psykoterapeutisk samtalsmottagning i Nyköping vill göra samtalsterapi tillgänglig för fler. Vi erbjuder nu KBT-grupper offline i Nyköping men även online. Det innebär att var du än bor i Sverige har du möjlighet att delta. Gruppsamtalen leds av vår KBT-terapeut, Jenny Doveson.
 
Enda kravet
Enda kravet för att delta är att du har ett konkret problem som du är villig att förändra. Känner du dig uppgiven inför en relation? Känner du dig maktlös inför en ovana? Vill du öka ditt psykiska välmående? Har du existentiella grubblerier eller svårt att inte ägna dig åt oro och ältande? Upplever du att du går åt fel håll i livet, i en riktning du inte alls värderar? Har du svårt att hantera en rollförändring, till exempel byte av arbetsplats eller tjänst eller att du är nybliven förälder och känner dig nedstämd? Då kan gruppsamtal i KBT vara hjälpsamt för dig.

Fördelar med att gå i gruppsamtal?
Det kan kännas läskigt att ta steget och öppna sig inför andra i en grupp. När väl tröskeln är passerad finns många fördelar med att gå i gruppsamtal framför att gå i enskild samtalsterapi:
  • Vi är flera som hjälps åt att lösa problem.
  • Vi får lättare syn på kommunikationsmönster.
  • Vi ges möjlighet att träna på kommunikation och andra sociala färdigheter.
  • Det blir lättare att öva på att se sig själv utifrån och andra inifrån, det som kallas för mentalisering. En god mentaliseringsförmåga har samband med psykisk hälsa.
  • Det är lägre pris per session
Om grupperna och hur du anmäler dig
Varje grupp har plats för sex deltagare. Första grupptillfället är 120 minuter och därefter är varje gruppträff 60 minuter. Grupperna pågår en session i veckan under 8 veckor. Priset är 5 995 kronor för 8 sessioner. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Vi ringer därefter upp dig för en kort telefonintervju. Därefter får du besked om du får plats i en av våra grupper. Du binder dig inte till något förrän du tackat ja och betalat din faktura.

Intresseanmälan KBT-grupp online
eller på mottagningen (offline)

Jag är intresserad av:

Tack för ditt meddelande!

bottom of page