top of page
omslag månadsgivare.jpg

SAMARBETE MED STADSMISSIONEN

transp logga.png

Vi är vänföretag till Stadsmissionen i Nyköping

Psykoterapeutisk samtalsmottagning i Nyköping bedriver arbete utan ersättning till människor utan ekonomiska möjligheter att få tillgång till privat psykologisk behandling eller psykoterapeutiska samtal. När du väljer att gå i terapi eller psykologsamtal hos oss gör du det möjligt för oss att också erbjuda psykologisk behandling och psykoterapi för vårt samhälles mest utsatta. Varannan fredag ger vi människor som söker sig till Stadsmissionens dagverksamhet i Nyköping möjlighet till enstaka samtal med psykolog eller regelbunden psykoterapi.* Stadsmissionens dagverksamhet är en öppen mötesplats för människor som lever i hemlöshet, långvarig arbetslöshet, beroendeproblematik, ensamhet, psykisk ohälsa eller annat socialt utanförskap. Vi är stolta över att vara ett av Stadsmissionen i Nyköpings vänföretag. Tillsammans jobbar vi för att minska utanförskapet i Nyköping.

Vill du göra det möjligt för oss att fortsätta vårt volontärarbete är du välkommen att swisha ett bidrag till 1236530893. Du stöttar då även vår gruppverksamhet för människor i olika former av ekonomiska trångmål, till exempel människor som befinner sig i skuldsanering eller hemlöshet.

*Vår verksamhet vid Stadsmissionen är registrerad hos IVO och garanterar samma patientsäkerhet som den hälso- och sjukvårdsverksamhet som bedrivs i våra ordinarie lokaler.

bottom of page