top of page

Skriv ditt liv

SKRIV DITT LIV

 

Sommarkurs i terapeutiskt skrivande

 

För vuxna: 22-23 juli (max 12 deltagare)

 

13-16 år: 31 juli-1 augusti (max 12 deltagare)

 

Välkommen till vår sommarkurs i terapeutiskt skrivande. Kursen vänder sig till dig som är intresserad av självkännedom och skrivande. En lättsam och rolig kurs med terapeutiska möjligheter. Kursledare är Håkan Lindholm Doveson, psykolog och psykoterapeut med livslång erfarenhet av skrivande samt Jenny Doveson, KBT-terapeut med livslång erfarenhet av skrivande.

 

Kursen inleds med en föreläsning om terapeutiskt skrivande, dess historia, skrivandets tillämpning inom psykoterapi och vad den psykologiska forskningen säger om skrivandets terapeutiska möjligheter. Därefter prövar vi på att göra en lättsam skrivövning tillsammans.

 

I slutet av första dagen får ni en uppgift: Skriv ditt liv. Vägledande instruktioner kommer att ges som gör det lätt att förstå hur och vad ni ska skriva – samtidigt som ni självklart får känna er fria i hur ni skriver er livsberättelse. Andra dagen kommer vi dela upp oss i mindre grupper och presentera vår livsberättelse för varandra. Den ena gruppen kommer ledas av Jenny och den andra av Håkan. Vi delar, speglar och reflekterar kring våra olika livsberättelser.

 

Anmälan sker till info@legitimeradpsykolog.com Anmälan är bindande. För dig som vuxen: Uppge namn, personnummer, fakturaadress (folkbokföringsadress), mailadress och mobilnummer. För dig som anmäler din tonåring, uppge ditt namn, personnummer, fakturaadress, mailadress och mobilnummer + tonåringens namn, personnummer och mobilnummer.

 

Kostnad: 2350 kr för vuxna och 1950 kr för dig mellan 13-16 år. Anmälan är bindande. Faktura mailas ut efter anmälan med 10 dagar betalningstid.

 

Lokal (preliminärt): Propellerteatern i Nyköping

 

VÄLKOMNA!

 

/Jenny och Håkan

bottom of page